tiistai 28. tammikuuta 2014

Pralinen makuiset konvehdit

Koska hasselpähkinä on vain niin hyvää. Sain käsiini piemontelaista hasselpähkinää (Hella & Herkku- putiikki) - jee vihdoinkin, tosin  valmiiksi paahdettuna mikä aiheutti pienen pettymyksen.
Kaikissa suklaa- ja konditoriaan liittyvissä kirjoissa aina mainitaan piemontelaista hasselpähkinöitä, joka on hasselin aatelia.

Saamistani pähkinöistä tein pienen satsin hasselpähkinä pralinen bamixin avulla. Se muuten onnistui ihan hyvin. Tosin kannattaa varoa, ettei sauvasekoitin ylirasitu. Pralinen ohjeen sain Willam Curleyn Couture Chocolate - kirjasta.

Sain viime keväänä hankittua kasan uusia muotteja, joten niitä tuli kokeiltua. Muotin maalasin puna- ja ruskeasävyisellä värjätyllä kaakaovoilla.




Yhdistettynä


Ei kommentteja: